Üdvözöljük!

Következő előadásaink az RS9 Színházban:

2020. FEBRUÁR

23. vasárnap de. 11 ó Nyolckor a bárkánjegyek itt

23. vasárnap 19:30 ó Egy doktorkisasszony naplójegyzeteijegyek itt

28. péntek 19:30 ó Pilinszky János és Sheryl Suttonjegyek itt

29. szombat 15 ó Minden jót, Elling!jegyek itt

2020. MÁRCIUS

04. szerda 20 ó.De mi lett a nővel? – a Vallai kertben – jegyek itt

05. csütörtök 19:30 ó. Minden jót, Elling!jegyek itt

15. vasárnap de. 11 ó Nyolckor a bárkánjegyek itt

15. vasárnap 19:30 ó Egy doktorkisasszony naplójegyzeteijegyek itt

17. kedd 19:30 ó. Minden jót, Elling!jegyek itt

20. péntek és 21. szombat 19:30 ó. Pilinszky János és Sheryl Suttonjegyek itt

Kérjük kedves nézőinket, hogy élelmiszert, alkoholos italt, üdítőt (kivétel ivóvíz), valamint poharat, csészét, üveget nehozzanak be a nézőtérre! Köszönjük!

.

Az oldalon előadásainkról, alkotóinkról tájékozódhat.

Első bemutatónk 1998-ban volt, Café Junion címmel. Az előadás I. L. Caragiale színdarabjaiból és novelláiból állt össze. Ennek az előadásnak a sikere bátorított fel bennünket arra, hogy önálló színházi csoportként fogalmazzuk meg önmagunkat. Azóta több előadást is bemutattunk, amelyekkel felléptünk fesztiválokon és vendégjátékokon egyaránt. 2002-től bejegyzett alapítványként működünk. A kezdetektől több önálló előadást is létrehoztunk, valamint rendszeresen együtt működünk más színházakkal.

Több fesztiválon is felléptünk, itthon és külföldön egyaránt: Vidor Fesztivál – Nyíregyháza, Művészetek Völgye, Nemzetközi Romániai Színházi Találkozó – Piatra Neamt, Hungarian Magic London – Magyar Kultúra Háza, XIII. Ezerlátó Mesefesztivál – Celldömölk, Gyulai Várszínház, Deszka Fesztivál – Debrecen, Kőszegi Nyári Színházi Játékok, Viszáki Művészeti Napok

Az előadásaink létrejöttét az NKA Színházi Kollégiuma www.nka.hu és az EMMI – Kultúráért Felelős Államtitkárság https://www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/kulturaert-felelos-allamtitkarsag támogatta.